Going nuts…

… C-O-C-O-nuts that is!

image

Nuvel, plat humor -I know!
Men ikke desto mindre er det sandt!
Jeg er blevet fuldstændig crazy med kokosolie; det er jo det rene mirakelmiddel og jeg er i dén grad blevet fan!

Mine tørre vintertrætte hænder har mødt deres overmand, kokosolien! Mit lettere rynkede øjenparti har fået førstehjælp og ser nu knap så runken og træt ud -ej, lidt træt ser jeg jo nærmest altid ud- men jeg føler rent faktisk, at jeg KAN se en forskel når jeg har brugt to minutter foran spejlet med…. Kokosolien!

Der er jo nærmest ingen grænser for, hvad man kan bruge mirakelolien til! -og ja, det er da muligt at det er old news for mange, men ligesom med alt andet så hypper vi jo sjældent samme dag som vi sadler her i huset… -og min begejstring over det -for mig- nyopdagede mirakelmiddel må jeg simpelthen dele!

Et andet anbefalelsesværdigt tip er en hjemmelavet bodyscrub -den er fantastisk!
Den helt primitive og genbrugsvenlige opskrift består af kokosolie og kaffegrums – 1/3 kokosolie blandet med 2/3 kaffegrums og voila! så har du den lækreste bodyscrub! Hvis du har en følsom næse og ikke bryder dig om duften af kaffe så kan du istedet bruge sukker  – salt udtørrer huden, så lad være med at falde for fristelsen for at bruge det.

Hvis du er en af dem, der bruger vandfast mascara kan jeg også varmt anbefale at bruge kokosolien som make-up fjerner -den virker upåklageligt og din hud vil elske dig for det!

En af kokosoliens andre fantastiske egenskaber er at den er rig på laurinsyre, hvilket har en antibakteriel virkning og det gør den også fremragende som ansigtsmaske.

Én ting bør du dog være opmærksom på inden du kaster dig ud i at afprøve mirakelolien; den er MEGET drøj i brug, så prøv dig forsigtigt frem ellers ender det hurtigt ud i at blive en ret fedtet affære…

Man kunne jo næsten fristes til at tro, at dette var et sponsoreret indlæg -men nej- kokosolien er købt for egne penge.
16 kr for at være helt præcis!

2 tanker om "Going nuts…"

  1. mamalou Forfatter

   Åh ja, glemte da alt om anvendeligheden af den i køkkenet midt i min begejstring – du har helt ret, det siges at være det sundeste fedtstof at stege i😉
   Kh Louise

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *