Årets julekort (fraklip)

imageHerhjemme er det en fast tradition at få lavet julekort hvert år.
Faktisk så er det en tradition, der startede inden børnene overhovedet blev født.
I 2004 boede jeg alene med Munthe, den ene af mine firbenede og højtelskede hunde, og jeg startede traditionen med julekort. I 2006 kom Merle til, efter Munthes frække møde med en flot firbenet gut af racen Yorkshire Terrier. Traditionen med julekort fortsatte og selvom folk smågrinede af mig fortsatte jeg med at forevige mine firbenede substitutter.
Da Bassi blev født i 2011 kom der endnu et ansigt på julekortet, og vi erfarede i 2012 at det er sin sag at komme til fotografen med et barn og to hunde midt i juletravlheden og julestressede folk i byens gader.
Vi besluttede derfor at tage billederne selv og det har vi -så vidt jeg husker- gjort siden.

imageI år var ingen undtagelse, og sikke et ståhej! 🙈🙊🙈 Bella var bestemt ikke enig at det skulle overståes hurtigst muligt og den lille krudtugle havde svært ved at sidde stille – så snart hun sad stille smuttede enten den ene eller den anden hund og ellers var Bassi blevet utålmodig og sad og surmulede over at Bella ikke kunne sidde stille så vi kunne blive færdige… Åh ja, det har været et underholdende syn!

imageimageVi endte med at droppe nissehuerne og gå på kompromis med den oprindelige tanke jeg havde til årets julekort og ved I hvad, jeg er så glad for både det færdige resultat OG særligt de mange fraklip! De viser at min lille familie er ægte og ikke bare et opstillet glansbillede med børn, der har samme bedrøvede og k-e-d-e-l-i-g-e grimasse hele fotoserien igennem ❤️

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *