Tandlægeskræk?

Tandlægeskræk er ikke noget vi kender til her i familien, børnene gør ihvertfald ikke!
I tirsdags var jeg ved tandlægen med begge børn, noget jeg havde frygtet; Én ting er, at skulle til tandlæge med et barn -men TO børn, alene med kun to arme og én favn….!
image

Min frygt blev i den grad gjort til skamme!
Bassi indtog stolen som den første og for allerførste gang sad han helt selv i den store stol – wauw altså, et stort øjeblik!
Selvom han var lidt utryg ved at skulle sidde der helt selv til at starte med så hoppede han selv op og takket være en fantastisk tandlæge så var nervøsiteten hurtigt glemt igen og han klarede det sååå flot!

imageOm det skyldes den superseje storebror (med 6 års tænder og nul huller!) at Bella bagefter indtog stolen uden at blinke? -det er jeg faktisk slet ikke i tvivl om at det gjorde!

Hun sad simpelthen så fint i den kæmpestore stol og inden tandlægen nåede at spørge, sad hun allerede klar med åben mund og kiggede med store øjne.
Jeg troede ikke mine egne øjne, og tandlægen var lige så målløs som jeg. 20 måneder gammel og kun et enkelt tandlægebesøg tidligere (efter et fald) sad hun der med åben mund og lod tandlægen rode og regere med både spejl og tandbørste i sin mund.

I øjeblik som dette er man som Mor ved at revne af stolthed! -ikke bare ét, men hele TO superseje unger!

image

Faktisk så har tandlægebesøget haft stor indflydelse på børnenes leg efterfølgende, de leger tandlæge og gæt selv hvem der er patient og hvem der er tandlæge 🙊

image

image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *