Test af Friends flyverdragt

imageBassi og Bella har den seneste tid testet flyverdragter for Kvickly og faktisk er det ikke første gang Bassi prøver det. Sidste år testede han også flyverdragt for Kvickly og da meldte han ud, at den ikke var helt så rock ‘N roll… Den skulle have været med stjerner! 🙊
Måske Kvickly har taget dén bemærkning til efterretning, for dette års kollektion indeholder en grå flyverdragt med stjerneprint og det er naturligvis netop dén model Bassi har testet!

image

Bella har testet en superfin udgave med leoprint -og jeg må sige, at designet på denne års kollektion bestemt trækker point hjem hos den leopard-elskende familie… Hvem elsker ikke leoprint?

image

Holdbarheden på dragterne er fantastisk og selv efter flere vask allerede -Bassi er et udebarn, der ikke lader sig holde tilbage af hverken vand, mudder eller andet snavs- så er den stadig pæn og nærmest som ny, på trods af gentagne ture i både vaskemaskine OG tørretumbler.

imageHvis jeg skal se på flyverdragterne med kritiske øjne -måske egentlig mest som et forbedringsønske til næste års kollektion- så er der een ting jeg kunne ønske anderledes; velcroen ved flyverdragternes hat!
Den er simpelthen ikke hverken kraftig nok (eller stor nok) til at blive siddende ved brug -jeg løste problemet ved at give den et par sting med nål og tråd, for det er hverken pænt for moderen at se på eller særlig rart for ungerne, at hatten hænger og flagrer efter 15 minutters leg.

Men når det er sagt, så vil jeg til hver en tid anbefale flyverdragterne. De er for det første helt fri for kemi, de er varme og tillader alligevel børnene at ånde, de har en god pasform, der tillader fri bevægelse under leg, forstærkning på numsen, tappede sømme og kvaliteten er i top! -og ja, så har de påsyede refleksbånd. Sidstnævnte er noget jeg sætter stor pris på, da vi af og til cykler til og fra institution på veje, hvor der ikke er opsat gadelys. I denne mørke tid er det fantastisk ikke at skulle tænke på at huske at udstyre børnenes overtøj med reflekser!

Du kan læse en fuld beskrivelse af flyverdragten ved at klikke HER.

Dette indlæg er lavet for Kvickly,
der har stillet flyverdragterne til rådighed for test.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *