Hovsa!

imageMon ikke det er noget de fleste kender… Man står i supermarkedet, sjovt nok som oftest Netto, og der sniger sig lidt ekstra ned i indkøbsvognen. Man skulle egentlig KUN have rugbrød, mælk og æg. Sidstnævnte naturligvis af den dyrevenlige slags -kom lige ind i kampen på dét punkt, Netto, det ville klæde jer! 👊🏻

Anyway! Man står der med sin mælk, sit rugbrød og sine æg og selvom man benhårdt forsøger, at stile DIREKTE mod kassen så sker det uundgåelige…:

På vej mod kassen passerer man enten hylderne med nedsatte restvarer eller man havner-  på uforklarlig vis ?!? – ved hylderne med “ligegyldigt” dims.

Oh, shoot me! 😆🔫

Fristelsen bliver -endnu en gang- for stor og der ryger noget ikke-planlagt ned i indkøbsvognen! Hurra og tillykke, Netto! I formåede endnu en gang at lokke mig “i fordærv” med jeres “udspekulerede” forretningsmetoder og f*ndme om ikke jeg vender tilbage alligevel!

Mit seneste “tilbagefaldskøb” er en fantastisk stjernelampe, der var så billig at fristelsen blev for stor. Egentligt sælger Netto den vist som værende julepynt, men den er faktisk så fin, at den sagtens kan gå an hele året rundt med dens fine minimalistiske udtryk. Fornemmer i min begejstring? 😝

Det kunne måske lugte lidt af spons, dette er dog langt fra tilfældet… Men det ville dog ikke være tosset, hvis Netto kom på banen med lidt spons, for så ville jeg måske kunne forsvare mine efterhånden mange impulskøb i deres forretninger når nu jeg egentlig “bare lige skulle ha'”….

Hvis du vil have fingrene i en af de fine LED-stjerner så skal du nok være hurtig -noget siger mig, at de hurtigt er revet væk fra hylderne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *