Zoomer Dino (+giveaway)

Når man som Bassi på 4,5 år er meget betaget af dinoer er det svært ikke at blive begejstret, når man bliver tilbudt at teste Zoomer Dino.

imageHan jublede og glæden var stor da den ankom, den blev nærmest flået ud af æsken!

image

Efter 15 minutters udforskende leg –drenge på 4,5 år læser jo ikke manualer– måtte Dinoen dog lægges til ro ved Fars computer. Den måtte med andre ord lades op. Opladningen sker via et medfølgende USB-kabel og i et hjem med småbørn, hvor IPads og smartphones for længst har vundet over laptops og stationære computere, så er dén løsning ikke ideel. Det havde været perfekt, om der havde været er ganske almindeligt strømstik til stikkontakten -men måske vi bare er lidt for forvænt…

image

Efter en times tid var Zoomer Dino klar til leg igen og vi havde imellemtiden fået læst i manualen og set lidt forskellige youtube-videoer med den berømte Dino.
Videoerne var klart det mest effektive for den 4 årige, der ihærdigt forsøgte at få den frække og temperamentsfulde dino til at lystre.
Dinoens øjne skifter farve efter hvilket humør den er i. En funktion, der for så vidt er smart nok, men lidt dog lidt svær for et børnehavebarn at huske på, særligt mens legen er godt igang. To farver hang dog ved; de røde øjne, der betyder den er sur og de grønne øjne, som betyder den er sød -ifølge Bassi selv.

image

Med lidt hjælp -fra Far- fandt han ud af funktionerne og snart var lillesøster også med i legen.
Zoomer Dino fes rundt på stuegulvet efterfulgt af to hvinende unger der trods bevidstheden om at den havde en tænd/sluk-knap, alligevel blev skræmte når den kom for tæt med på med sine vrede røde øjne.
Inden længe opdagede de funktionen ved at hive den i halen; et vredesudbrud og dét fik også de firbenede hundetøser på banen!

Man kan roligt sige, at Dino er blevet testet af hele familien – og vores konklusion er klar; den er et sjovt stykke legetøj!

imageI får nu mulighed for at vinde jeres helt egen Zoomer Dino -hvem ved måske du kender en dinofan du ønsker at glæde juleaften?

For at deltage skal du blot følge bloggen via Bloglovin’ og derefter skrive en kommentar til dette indlæg -husk at holde øje med om du bliver den heldige.

Vinderen trækkes d. 15. November og offentliggøres her på bloggen.
OBS!: Har jeg ikke hørt fra vinderen senest d. 18. November trækkes der en ny.

Dette indlæg indeholder et test-produkt og præmien er sponsoreret.

44 tanker om "Zoomer Dino (+giveaway)"

 1. Bettina Hansen

  Åhh….har en dreng på 4,5 år som virkelig ønsker sig sådan en af julemanden… Kunne være så vildt fantastisk at vinde en til ham 😍😍🙏🍀🙏🍀🙏🍀

  Svar
 2. Mai O.

  Min 4-årige er RET glad for dinoer (DINOTRUUUUCKS kan man høre ham brøle i ny og næ), så det ville vist være en ret perfekt julegave 🙂

  God dag!
  kh Mai

  Svar
 3. Kathrine

  åh min ældste, Villum, på 4,5 år er fuldstændig dino-tosset. Vill være en cool fed juleoverraskelse til ham 🙂

  Svar
 4. Louise R

  Jeg vil forære min nevø på 5 år den. Han vil blive lykkelig! Han er dybt fascineret af både dinoer og insekter.

  Svar
 5. Betty Jacobsen

  Mine 2 børnebørn er vilde med dinoer. Det er altid spændende, når bedstemor har noget nyt legetøj. Måske skal den endda bruges til en julegave.

  Svar
 6. Laura

  Haha, det lyder som om I har haft en fest – jeg kan se det for mig:-) Jeg er sikker på at Charlie, ligesom Bastian ville elske en dino-robot! God weekend til dig og din søde familie❤️. Kh. Laura

  Svar
 7. Bettina Hansen

  Åhh hvor jeg håber at vinde 🙏🙏🙏
  Sønnen ønsker sig virkelig sådan en zoomer dino 🍀🍀🍀🍀

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *