Bundgaard

b1

Bella har den seneste tid haft til opgave at teste sandaler fra Bundgaard -en ret (for)nem opgave, når man som Bella er 14 mdr og ELSKER at suse derudad!

Små babyfusser skal ikke tage til takke med hvad som helst. Det er vigtigt at de får en god start, det er trods alt dem, der skal bære de små poder resten af livet og tager man ikke dette seriøst kan det få alvorlige konsekvenser. Min Mor sværgede til Bundgaard da jeg var barn, så det er langtfra et helt ukendt mærke for mig og med Bellas test af sandaler tør jeg godt allerede nu røbe, at det bestemt ikke er sidste gang mine unger stikker fusserne i et par Bundgaard!

b2

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

NYTTEVÆRDI:
Man kan måske diskutere, hvor stor nytteværdien er for sandaler med den sommer vi har haft her i landet – indtil nu. Men der er ingen tvivl om at sandaler er et MUSTHAVE til små børnefusser. En dag med høj sol i et par tætlukkede sko er no-go særligt for børn, der har en alder, hvor de ikke selv kan fortælle når fødderne er ved at koge over. Herhjemme er sandalerne også blevet brugt med tynde strømper eller strømpebukser på de knap så solrige dage – og jeg må sige at vi ikke kunne have været dem foruden!
De får derfor karakteren: MEGET GOD

HOLDBARHED:
Jeg var lidt skeptisk ved at skulle teste et par bronzefarvede sandaler på Bella, bedst som hun rigtig var begyndt at gå. Spørgsmålet meldte sig; ville de ikke hurtigt få skrammer og se slidte ud? Min skepsis blev gjort til skamme, for holdbarheden er helt i top! Man kan på ingen måde se, at de er blevet testet af et barn, der stadig er ret ny i “den gående verden”.

PRIS:
Prisen er yderst rimelig, og sammenlignet med kvaliteten vil jeg faktisk vurdere den til at være en af de bedste på markedet. Hvis man er på udkig efter kvalitet til rimelige penge bør man bestemt kigge en ekstra gang på Bundgaards fine kollektion af sommersandaler.
De får derfor karakteren: MEGET GOD

KVALITET:
Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og vælger man Bundgaard må jeg sige at man virkelig får god kvalitet for pengene! Læderet bærer på ingen måde præg af brug. Heller ikke på trods af den bronzefarvede udgave. Og støtten, som jo er så vigtigt for de små babyfødder, er helt fantastisk.

Dette indlæg er bragt i samarbejde med testfamilien.dk

b8

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *