Weleda

WELEDA

Via Testfamilien.dk har min mand og jeg den seneste tid testet produkter for Weleda.

Min mand fik til opgave at teste shaving cream og aktiv-dusch og jeg selv har testet dagcreme, natcreme og bodylotion fra Weledas “Wild Rose”-serie.

IMG_0653

Lad mig starte med at fortælle lidt om hvilken hudtype både min mand og jeg har, for vi er faktisk ret ens på det område.
Vi har begge siden barndommen haft utrolig sart hud, og har begge altid skulle passe på med at bruge parfumerede produkter.
Marco reagerer med udslæt og kløe, og jeg selv reagerer med voldsomt tør hud hvis jeg bruger produkter min hud ikke bryder sig om.

Marco har været ganske tilfreds med de to produkter han har testet. Han har altid været ret begejstret for Biotherms shaving cream, men da den desværre er udgået har han siden afprøvet forskellige producenter, for at finde en der kan leve op til den, der nu ikke længere er på markedet.
Weledas shaving cream har fungeret upåklageligt, duften er dog ikke helt så ungdommelig som den kunne have været – desværre – og det samme gør sig gældende for duschen.

I øjeblikket vasker vi op i hånden – en længere historie, hvorfor – og det betyder at mine hænder er særligt udsatte. Det varme sæbevand og de hyppige daglige afvaskning af hænderne har udtørret dem fuldstændigt. Faktisk så meget at de sprækker. Her har jeg brug for allergivenlige alternativer. Wild Rose serien har en karakteristisk duft af roser, og for at være ærlig så gør rosenduft sig bare bedst på blomster – i min næse, i hvert fald.

IMG_0656

Udover plejeprodukterne har vi testet Økologisk Havtornsaft.
Havtornsaft er sprængfyldt med C-vitamin og kan klart anbefales som vitaminboost – det siges at havtornsaft og danskvand skulle smage som Tuborg Squash, det har vi dog ikke fået afprøvet herhjemme endnu.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

NYTTEVÆRDI:
Shaving cream og dusch er noget de fleste mænd bruger, ligesom ansigtscreme og bodylotion er noget langt de fleste kvinder bruger. Vitamin og kosttilskud er også mere og mere brugt og popper ofte op i medierne i de mørke vintermåneder. Produkterne må derfor siges at være ganske nyttige og let omsættelige på markedet.
De får derfor karakteren: MEGET GOD

HOLDBARHED:
Shaving cream, dusch og havtornsaften har levet fuldt ud op til det forventede – at duftene på plejeprodukterne så ikke lige falder i den bedste jord, hos hverken min mand eller jeg, er jo en smagssag og helt op til den enkelte. Holdbarheden på cremerne i forhold til at tilføre huden fugt har for mit vedkommende ikke være tilfredsstillende og jeg ser mig derfor nødsaget til at afgive en anden karakter.
Havtornsaft, shaving cream og dusch får karakteren: MEGET GOD Bodylotion, dag- og nat-creme får karakteren: MINDRE GOD

PRIS:
Prisen på produkterne er i den høje ende, og til sammenligning med lignende produkter på markedet er de, set med mine øjne, lidt for høje.
De får derfor karakteren: MIDDEL

KVALITET:
Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og hvad angår Weledas herreserie må det siges at være sandt. Hvad angår Wild Rose serien kunne duften godt gøres mere indbydende og produkterne tilføre huden mere fugt end hvad tilfældet er. Æskerne derimod udstråler at der er tale om et produkter i den højere prisende – produkter, der uden tvivl har faste kunder i den ældre generation.

Dette indlæg er bragt i samarbejde med testfamilien.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *