Forår (+giveaway)

 

IMG_0643Endelig er foråret er her!
I haven pibler det frem med spirer. De grønne blade er så småt begyndt at finde sig til rette på havens træer og buske. Blomsterbedene skriger efter at blive luet og krukkerne trænger til at blive plantet til med nye blomster.
Min krop skriger efter at få styr på haven, men desværre må det foregå i sneglefart, da min krop ikke helt er med på idéen om de helt store haveudfoldelser. Men sommeren bliver forhåbentligt lang og solskinstimerne mange, så jeg håber (og tror på) at jeg nok skal nå det meste alligevel.

IMG_0649

Indendøre har jeg fået pottet stuens planter om, passet og plejet små spæde spirer, og de er nu så småt ved at være klar til at blive sat ud under åben himmel.
Takket være pleje fra Bayer Gardens Vitality serie har de fået den bedste start på livet, og jeg glæder mig til at kunne fortsætte planteplejen hele sommeren.
Det her med at gøde helt fra start er nyt for mig, men at dømme ud fra hvad mine små frø allerede har præsteret at blive til, så er det slet ikke så dum en idé!

IMG_0638IMG_0627

Jeg har fået muligheden for at lade én af mine læsere løbe af med et fint forårskit, venligst sponsoreret af Bayer Garden, og det har jeg naturligvis sagt ja tak til.

Reglerne for deltagelse er som følger:

1 lod for at skrive en kommentar

2 lodder for ovenstående OG være tilmeldt som læser af denne blog via bloglovin’
(Tilmeldelse sker nemt, lige HER)

Den heldige vinder trækkes d. 1. Maj 2015 og vil blive annonceret her på bloggen.

 

præmie Dette indlæg er bragt i samarbejde med Bayer Garden

 

 

26 tanker om "Forår (+giveaway)"

 1. Maja Fuglsang

  Jeg vil gerne smide et lod i pulje og håbe på det bedste 🙂 Har ingen have/altan selv, men min mor elsker den slags, så vil forkæle hende med sættet hvis jeg er så heldig…

  Svar
 2. Christine

  Jeg deltager med 2 lodder, og krydser fingre (på min altans vegne) for at jeg er heldig 🙂

  Med det gode vejr, vi har i disse dage, kribler det ekstra meget i fingrene for at komme i gang med at plante og så 🙂

  Christine

  Svar
 3. Rikke

  Jeg vil elske at forkæle mine små spirer eller ihvertfald nogle af de efterhånden ret mange (læs RIGTIG mange.. over 300:-) ) … Håber at mine 2 lodder kan hjælpe.

  Dejlig 1. maj til dig og dine..

  MVH Rikke

  Svar
 4. thilde

  Mine børn siger at jeg slår blomsterne ihjel… Så nu er nogle af dem af plastik. pinligt men sandt… Ville ønske jeg kunne sætte billeder ind af dem der ikke er af plastik, det er er sørgeligt syn. Så jeg krydser fingre og det gør IDA og Sofie også for de elsker blomster. Der skulle gerne bære to lodder

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *