Test af Egg Helmet

 

egg1

EGG HELMET – Multi Sport Hjelmen, der for sportsverdenen er hvad Royal Copenhagen er for de danske middagsborde. Hjelmen, der dukker op flere og flere steder rundt omkring i landet. Hjelmen, der har et hav af stylingsmuligheder…. Det er svært at skjule min begejstring, for jeg har længe haft et godt øje til den fantastiske hjelm!
Da jeg så fik muligheden for at lade min søn teste hjelmen for Northsport.dk via Testfamilien.dk jublede jeg – jeg var spændt på om den kunne leve op til mine MEGET høje forventninger, og selvfølgelig også spændt på hvad min søn ville sige til at skulle skifte sin nuværende hjelm ud med en ny. Det der med forandringer falder ikke altid i god jord hos den 4 årige…

Men han blev glad, virkelig glad! Han fik selv lov at vælge hvilken type skin det skulle være og valget faldt selvfølgelig på det med flammer  og udbrød;

egg2

Som det nok allerede kan fornemmes på mit testresultat blev jeg ikke skuffet – tværtimod! Jeg blev kun endnu mere begejstret da hjelmen blev modtaget og forstår nu virkelig, hvorfor der er så meget hype omkring hjelmen fra Egg Helmet!
Den nye cykel, som Bastian fik til sin 4 års fødselsdag i januar, er endnu ikke taget i brug, desværre. Den passer ellers perfekt til den superseje hjelm! Men som førnævnt er Bastian sjældent glad for forandringer i de daglige rutiner. Han er godt tilfreds med sin “blå cykel” og vil helst vente med at tage den nye i brug indtil hans muskler og ben er blevet lidt større – som han selv udtrykker det – thøhø 😀

 

IMG_0391

Egg Helmet er udviklet og produceret i Holland. Den har et ekstra lag i forhold til andre hjelme på markedet – kaldet EVA comfort core. Dette er en ”hjelm i hjelmen”, som giver en hidtil uset sikkerhed i forhold til andre hjelme på markedet. Den er desuden godkendt til både cykel, rampe, rulleskøjter, skateboard, ski- og . Dette betyder, at dyrker man flere sportsgrene har man med Egg Helmet kun brug for én hjelm. Du kan læse mere om hjelmen HER

IMG_0381-Horn og flammer kræver solbriller – man er vel rock ‘n roll!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

NYTTEVÆRDI:
It’s better to be safe than sorry – og alle forældre bør investere i en cykelhjelm til deres små poder! Den beskytter vores guld og modellen fra Egg Helmet kan styles så den kan lokkes på selv de mest protesterende unger, uanset om de er 4 eller 12 år.
Den får derfor karakteren: MEGET GOD

HOLDBARHED:
Selve hjelmen er lavet i et kraftigt plastmateriale og virker meget robust. Det skin man trækker udenpå, og som fås i et væld af varianter, er lavet i et strækbart materiale, der tåler en våd klud. På Bastians hjelm tilvalgte vi ADD ON Horn, men disse voldte os lidt problemer i forhold til monteringen. Jeg tænker dette kan løses, hvis man vælger at prikke hul gennem det skin de skal monteres udenpå – dette ville den 4 årige dog ikke uden videre tillade, så vi bruger nu hjelmen uden hornene.
På trods af problemerne med hornene, som der jo er en løsning på, får hjelmen karakteren: MEGET GOD

PRIS:
Prisen er i den lidt høje ende, men dog alligevel tilsvarende andre populære hjelme på markedet. Det, der får Egg Helmet til at skille sig ud fra mængden og som kan forsvare prisen er de mange variationsmuligheder i designet, den supernemme lukkemekanisme og luftpuderne indeni. Sidstnævnte gør det muligt at få hjelmen til at slutte helt tæt til barnets hoved.
Den får derfor karakteren: MEGET GOD

KVALITET:
Egg Helmet er kram – intet mindre! Jeg vil til hver en tid anbefale folk at investere i en. Man skal dog være opmærksom på størrelsen af barnets hoved og følge guiden, der er at finde på hjemmesiden.
Den får derfor karakteren: MEGET GOD

Dette indlæg er bragt i samarbejde med Testfamilien.dk

UPDATE! Efter at leverandøren af EGG Helmet har læst min anmeldelse har de bedt mig gøre opmærksom på, at tilbehøret (i dette tilfælde hornene) monteres bedst ved at dreje igennem overtrækket og samtidig presse hårdt. Tilbehøret er designet til at det skal kunne falde af, da dette er et krav i forbindelse med sikkerhedsgodkendelsen af hjelmen. Sidstnævnte har jeg som tester ikke været opmærksom på, da jeg troede de skulle sidde HELT fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *