Tears in heaven

I søndags var vi afsted til familietræf hos min Fars søster, min Faster. Jeg savner min Far, altid. Men han fylder særlig meget i mine tanker på en dag, hvor hele min Fars side af familien er samlet og også ekstra meget i dagene efter.
Sorg er individuel og der findes ikke en guideline for, hvordan vi hver især bedst tackler den,  eller lærer at leve med den. Sorg er nemlig – i min optik – ikke noget man “kommer over” eller “skal igennem”, nej det er noget man lærer at leve med.
Nogle dage fylder den mere end andre og det er okay. Det er blot et tegn på den rodløse kærlighed vi ikke længere kan give til den vi har mistet og beviset på, at kærligheden har en pris.

Siden jeg var ganske lille har jeg lyttet til musik sammen med min Far og den dag idag, kan der stadig være sange, som fremkalder minder jeg ikke selv var klar over jeg kunne huske. Én af de sange jeg længe har ville kunne synge til min Far er Eric Clapton’s “Tears in heaven”. Men indtil nu har det været mig ganske umuligt, at slippe bare nogenlunde fra det.
Der har simpelthen været alt for mange følelser i netop dén sang til, at jeg har kunne kontrollere min egen sorg og mit savn til min Far.
Men efter at have set hele min Fars familie i søndags tog jeg fat på sangen igen. Den er optaget på badeværelset ved hjælp af min Iphone og er på ingen måde blevet redigeret – så tag det for hvad det er, en bearbejdelse og en rodløs kærlighedssang til min Far❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *