Anmeldelse af Jox

Jox er en serie til børneværelset, og indeholder alt lige fra opbevaringsæsker til gardiner. Serien er lavet i grafiske prints og fås i både en blå og en lyserød udgave.
Da vi renoverede Bastians værelse havde jeg kig på den fine lampe, og selvom vi endte med at beholde den gamle har jeg stadig ikke helt sluppet tanken om den…
-måske den lyserøde variant ender på Bellas kommende værelse!

IMG_0430

Bassi har via testfamilien.dk skulle anmelde et sæt opbevaringsæsker for lekmer.dk, og valgte selv, at æskerne skulle bruges som opbevaring for yndlingslegetøjet,
nemlig hans elskede samling af biler og fly fra Disney’s velkendte tegnefilm.

IMG_0420

Sættet består af 3 æsker i 3 forskellige størrelser og farver.
Den store æske med lyseblåt og hvidt print måler 20 x 21 cm, den mellemste med grønt og hvidt print måler 15,5 x 18,5 cm og den lille med lysegråt og hvidt print måler 9,5 x 12,5 cm.

Som en rigtig fin detalje har hvert låg en syning langs kanten og et hul i midten. Hullet gør det nemt for små børnefingre at åbne dem, ligesom de gør det muligt at se hvad der gemmer sig nede i æsken.

Bassi har brugt æskerne i sin leg og det, der fungerer fantastisk som opbevaring når man ikke leger, fungerer altså også fantastisk som parkeringshuse når den 4 årige leger -og hvilken fiks funktion hullet i toppen her har haft; Vupti! -og væk var bilen!
Den detalje har moderen også været begejstret over, da det gør oprydningen efter end leg lidt sjovere for den 4 årige.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

NYTTEVÆRDI:
Gode opbevaringsmuligheder er nøgleordet for en orden på børneværelset.
De får derfor karakteren: MEGET GOD

HOLDBARHED:
Æskerne er lavet i kraftig pap og tåler derfor lidt hårdhændet behandling, hvilket er forventeligt på et børneværelse. Dette tåler de uden problemer.
De får derfor karakteren: MEGET GOD

PRIS:
Prisen er i den lidt høje ende, med tanke på, hvad der ellers findes af opbevaringsmuligheder på markedet, men dette opvejes af den gode kvalitet og det lækre design.
De får derfor karakteren: GOD

KVALITET:
Som nævnt ovenfor er æskerne lavet i kraftigt pap og tåler derfor lidt hårdhændet behandling. Syningerne langs kanterne og detaljen med hullet i låget gør, at man ikke er i tvivl om at der er tale om et produkt af høj kvalitet.
De får derfor karakteren: MEGET GOD

Dette indlæg er bragt i samarbejde med Testfamilien.dk 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *