Udsalgstip -70%

image

Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg ELSKER udsalg -hvem vil ikke gerne spare, hvor der spares kan?!

Idag gjorde jeg lidt af et kup, den absolut bedste besparelse længe! -jeg handlede nemlig lækre sager til ungerne med en besparelse på hele 70%!

“Hvor, hvor, hvor?!?” -tænker du med garanti og jeg kan glæde dig med at jeg røber det lige om lidt… Men først til nogle af de lækre sager jeg fik fingrene i; lækre læder vinterstøvler med uldfoer fra Pom Pom til både Bassi og Bella, skønne bukser fra Wheat og fine kopper og tallerkener fra Bloomingville Mini -alt sammen nedsat med 70%!

Det er gået stærkt, men der er stadig mulighed for at få fingrene i nogle af de skønne udsalgsvarer hos Pom Pom i Esbjerg -selvom det er en fysisk butik, så fortvivl ikke; de er søde og sender gerne såfremt I blot spørger pænt på deres profil på Instagram 😉

Ingen skjult spons – blot en glad og tilfreds kunde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *